Verzenden en leveren

Levering/ verzenden


Wij versturen onze bestelling met PostNl of DHL. Kiest u bij stap 1 van de bestelprocedure voor “versturen binnen Nederland” dan kiest u voor versturen met PostNl. De verzendkosten zijn dan € 6,75. Uw bestelling wordt binnen 2 werkdagen na verzending aangeboden. Via PostNl checkout kunt u de afleverdag en locatie bepalen. (zie foto)

postnlcheckout2.jpg

U kunt uw bestelling ook laten versturen via DHL, zowel binnen Nederland als voor België. U kunt dan bij stap 1 van de bestelprocedure voor “versturen binnen DHL Nederland of DHL België” kiezen. De verzendkosten zijn dan € 5,50 voor Nederland en €15,50 voor Belgie. DHL biedt het pakketje na 2-3 werkdagen aan.

Bij DHL is het mogelijk om uw bestelling op een DHL Servicepoint (alleen voor Nederland!) af te halen. Wilt u uw bestelling op zo’n servicepoint afhalen, bel of mail voor 15:00 uur dezelfde dag naar info@bigisfullofbeauty.nl Kijk voor de dichtstbijzijnde servicepoints op http://www.selektvracht.nl/?spl=y. U krijgt dan bericht dat het pakketje klaarligt op het door u gekozen servicpoint. Voor het ophalen van het pakketje heeft u een geldig legitimatiebewijs nodig. Voor verdere informatie over afleverdagen en tijden kunt op de site van DHL bezoeken.

Big is full of beauty zal de bestelling binnen 1 werkdag, na ontvangst van de betaling, versturen. Artikelen die niet op voorraad zijn, worden indien mogelijk bijbesteld. Mocht het artikel niet meer leverbaar zijn, wordt u per e-mail of per telefoon op de hoogte gebracht.

Mocht u een bestelling willen ontvangen in een ander land dan Nederland en België, neem dan contact met ons op per telefoon of e-mail. Dan gaan we kijken wat de mogelijkheden zijn en welke kosten er aan verbonden zijn.

Het is mogelijk om de bestelling af te halen op afspraak. U kunt een afspraak maken via e-mail of per telefoon.

afhaaladres: Big is full of beauty, Brahmslaan 52, 2324 AN, Leiden

Wilt u graag de kleding voor aankoop passen?? Maak een afspraak via mail of per telefoon.

Contactgegevens:

info@bigisfullofbeauty.nl

tel. nr.: 0031-(0)6-49385715

(ma t/m vrij 9:00-13:00 uur en 15:00-17:00 uur)

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2012 - 2022 Big is full of beauty | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel