Retourneren/ ruilen

Retourneren/ Ruilen


Mocht u na ontvangst van uw bestelling niet tevreden zijn, dan kunt u het artikel ruilen of retourneren. U kunt het artikel retourneren of ruilen mits het artikel niet beschadigd, gedragen of gewassen is. Het artikel moet binnen 14 dagen na ontvangst met de originele verpakkingen en de labels aan het artikel retour gestuurd worden. Graag met de meegeleverde factuur of een briefje waarop uw naam, adres en het factuurnummer staat vermeld. Zou u zo vriendelijk willen zijn om het artikel te vermelden dat retour komt. Op deze manier kunnen wij uw retour zo goed mogelijk verwerken en eventueel uw geld terugstorten. De verzendkosten worden niet teruggestort. Het terugstorten vindt plaats binnen 30 dagen na aankoop.


Wilt u een ander artikel voor uw geretourneerde artikel in de plaats dan kunt u een nieuwe bestelling plaatsen.

Mocht het retour gekomen artikel niet aan onze voorwaarden voldoen dan wordt deze niet geaccepteerd. We zullen het artikel wel aannemen. De kosten hiervoor houden we in of het artikel wordt geweigerd. U krijgt hierover bericht. De artikelen kunnen we aan u terugzenden, nadat u de verzendkosten hiervoor heeft overgemaakt.

De kosten en risico’s voor het retourneren van artikelen zijn voor rekening voor de klant. Mocht uw retourzending niet voldoende gefrankeerd zijn, brengen we u hiervoor de kosten in rekening.

retouradres: Big is full of beauty, Brahmslaan 52, 2324 AN, Leiden

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2012 - 2021 Big is full of beauty | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel